Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

MEK 

Ministarstvo

Ministarstvo 

 m

Vektorski logo

 

Aktuelnosti

20.10.2014.

Saopštenje: Susret Kavarić – Bajer: pojačati promociju investicionih potencijala

Saopštenje: Susret Kavarić – Bajer: pojačati promociju investicionih potencijala

Sveukupni poslovni ambijent u Crnoj Gori je dobar, ali je potrebno pojačati promociju investicionih mogućnosti, zaključeno je na današnjem sastanku ministra ekonomije dr Vladimira Kavarića sa poslanikom CDU/CSU u njemačkom parlamentu Peterom Bajerom.

više...
14.10.2014.

Posjete opštinama Sjevernog regiona: Podrška jedinicama lokalne samouprave u politici razvoja

Posjete opštinama Sjevernog regiona: Podrška jedinicama lokalne samouprave u politici razvoja

U okviru redovnih jesenjih posjeta, predstavnici Ministarstva ekonomije su prethodnih dana realizovali niz posjeta opštinama Sjevernog regiona. Tokom sastanaka fokus je bio na iznalaženju načina za unapređenje saradnje u podršci preduzetništvu, malim i srednjim preduzećima...

više...
10.10.2014.

Obavještenje: Izvještaj o javnoj raspravi o Nacrtu zakona o energetici biće objavljen do 31. oktobra 2014. godine

Zbog velikog broja i obima dostavljenih primjedbi i komentara na Nacrt zakona o energetici, potrebe da se isti detaljno razmotre, kao i zbog obaveze da se razmotre primjedbe Sekretarijata Energetske zajednice koje su Ministarstvu ekonomije dostavljene 7. oktobra 2014. godine, obavještava se javnost da će Izvještaj o javnoj raspravi o Nacrtu zakona o energetici biti objavljen do 31. oktobra 2014. godine.

više...
08.10.2014.

Saopštenje: Podići svijest svih aktera o značaju izgradnje nacionalnog brenda

Promovisanje Crne Gore samo kao turističke destinacije ne može poslužiti kao opredjeljujuća determinanta izgradnje nacionalnog brenda države, pa u postupku brendiranja treba izvršiti i repozicioniranje i promjenu imidža i identiteta, kako bi rebrending imao potpun uspjeh, zaključeno je na sastanku Generalnog direktora za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača u Ministarstvu ekonomije mr Jova Rabrenovića sa ambasadorom Slovenije u Crnoj Gori Vladimirom Gasparičem.

više...
03.10.2014.

Definisani principi i dalji red poteza

Interes Vlade Crne Gore u Montevar Metalcu Nikšić je očuvanje proizvodnje i radnih mjesta i to je prioritet kome će se posvetiti u skladu sa svojim nadležnostima, rečeno je danas na sastanku između predstavnika Vlade Crne Gore i radnika ove kompanije, održanom u Ministarstvu ekonomije.

više...