Manja slova Veća slova RSS

Ministarstvo

mek

MEK

mek

Evropski centar za informacije i inovacije

JICA

Irena

Enegry Community

Danube Region Strategy

Ministarstvo ekonomije

Agencija za zaštitu konkurencije

Regulatorna agencija za energetiku

Geološki zavod

Vektorski logo

 

>

Najava: Tehnička podrška za implementaciju Sporazuma o energetskoj zajednici

Datum objave: 29.11.2011 13:47 | Autor: Ministarstvo

Ispis Štampaj stranicu


Pomoćnik ministra ekonomije za energetsku efikasnost Dragica Sekulić govoriće sutra, srijeda 30. novembar 2011. u 11.30 časova u Zelenom salonu Hotela Crna Gora na svečanosti povodom zatvaranja projekta pod nazivom “Tehnička podrška za implementaciju Sporazuma o energetskoj zajednici”.

Pored Sekulićeve, na svečanosti će govoriti, u ime Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Nikola Bertolini, kao i vođa tima projekta, George Georgocostas.

Opšti cilj ovog projekta je pružanje pomoći kod izrade i implementacije politika energetskog sektora kako bi se osiguralo ispunjavanje obaveza datih u Sporazumu o energetskoj zajednici, uključujući implementaciju liberalizovanog regionalnog energetskog tržišta.

Direktni korisnici projekta su Operator prenosnog sistema i operator tržišta (AD Prenos), Regulatorna Agencija za energetiku i Sektor za energetsku efikasnost u okviru Ministarstva ekonomije.

Cilj ove svečanosti je da se predstave rezultati projekta ‘’Tehnička podrška za implementaciju Sporazuma o energetskoj zajednici’’i naučene lekcije široj javnosti i relevantnim organizacijama.
Događaj je otvoren za javnost.

PR SLUŽBA
MINISTARSTVO EKONOMIJE